Nuevos productos

Nuevos productos

CHAPA IDENTIFICACIÓN MOSSO POLICÍA CATALUÑA BRIMO

CHAPA POLICÍA CATALUÑA BRIMO

CHAPA DE COLGAR POLICÍA CATALUÑA BRIMO

10,00 €

 Calificaciones y evaluaciones de los clientes
Nadie ha efectuado una evaluación
en este idioma

CHAPA IDENTIFICACIÓN  POLICÍA CATALUÑA  BRIMO. Medida: 5x3 cms. Incluye la cadena. Fabricada en aluminio inoxidable.

Puede grabar por detrás la inscripción que desee, como grupo sanguineo, nº de teléfono, una dedicatoria, etc. Cuando haga el pedido, ponga  la inscripción que desee. Tenga en cuenta que se grabará exactamente lo que usted escriba.

Diferencia entre la BRIMO Y ARRO. La Brimo, Área de Brigada Mòbil o Brigada Mòbil a seques, com li volgueu dir, es diferencien sobre el paper en que són especialistes màxims al CME en ordre públic i, ARRO i dintre de ARRO la URO són especialistes en SC (seguretat ciutadana), donant suport a altres serveis i a les ABP quan per recursos, material o formació els rquereixen. A l"hora de la veritat Brimo fa ordre públic a concentracions d"alt risc i ARRO a les altres, tot i que a Barcelona ho fa conjuntament amb ARRO d"allà i si es un derbi o un partit de risc fins i tot van equips d" ARRO de tot Catalunya. Això de que ARRO es per zones més rurals serà a l" ARRO de La Seu o la de Manresa, perque les de les Regions Policials Metropolitanes Nord i Sud, la de Girona o la de Lleida, treballen a Terrassa, Sabadell, Badalona, L"Hospitalet de Llobregat, Cornellà, Mataró, Santa Coloma de Gramenet, Sant Adrià del Besòs, Girona i Lleida capitals, costa del Maresme, etc que no sonzones molt rurals. Per normativa de procediments al CME l`únic que fa Brimo i no fa ARRO son intervencions en motins a presons i desallotjaments (tot i que d"això últim algún ha fet algún cop ARRO, per contats). Assalts a domicilis la Brimo cada cop fa menys i, només perque us feu a la idea, a la Regió Policial Metropolitana Nord en tot l"any 2007 s"han fet bastants més de 40.

La Brimo a Barcelona fa també patrullatge i la veureu moltes vegades a punts concrets de la ciutat i us asseguro que això no es feina seva, però ho fan. La formació de les ARRO es diferent segons la zona, a unes molt bona (bona organització d"horaris de formació) i a d"altres molt dolenta per manca de temps. La Brimo porta més anys i això ho té ben muntat. El material es gairebé igual

CHAPA POLICÍA CATALUÑA BRIMO

Referencias específicas

También podría gustarte

 Opiniones

Sea el primero en dar su opinión !